Vijver laten aanleggen in Hengelo

Vijver aanleggen in de regio Hengelo

Wilt u een vijver laten aanleggen in Hengelo of in de omgeving van Hengelo? Van Ekeris Hoveniers helpt u graag verder. Op basis van uw persoonlijke ontwerp bieden wij u een vijver op maat.

Of u nu een vierkante, een ronde of speciale vorm vijver wil; Van Ekeris biedt u een vijver geheel aangepast op uw persoonlijke wensen. Van Ekeris levert u een vijver in Hegngelo en omgeving.

Een vijver aanleggen is specialistisch werk


Een vijver laten aanleggen is een specialistische klus. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden. Grond en/of bestrating moet worden verplaatst waar rekening gehouden dient te worden met grondwater, lekkage is immers uit den boze. Van Ekeris is de specialist in de regio Hengelo voor het laten aanleggen van een vijver.

Daarnaast dient rekening te worden gehouden met bodembedekking en uiteraard meer factoren. Laat uw vijver aanleggen door specialisten, dan bent u verzekerd van optimaal plezier.

Bij een vijver laten aanleggen moet niet alleen rekening worden gehouden met het ontwerp, maar ook met de beplanting. Om het water helder en schoon te houden is beplanting erg belangrijk. Bij velen onbekend, maar ook vijverplanten hebben onderhoud nodig.

Woont u in de regio van Hengelo dan helpt Van Ekeris u graag verder. U kunt bij ons terecht voor zowel het laten aanleggen  kan u uiteraard in onderhoud voorzien. Bij ons staat service centraal!

Vijver laten aanleggen naar uw persoonlijke wensen 

Een vijver kan een tuin heel wat sfeer geven. Laat dit altijd op de juiste manier doen! Schade aan een tuin door het verkeerd aanleggen van een vijver is gemakkelijk te voorkomen.

Een vijver laten aanleggen door Van Ekeris betekent specialistisch maatwerk en altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen. Niets is voor ons te veel. Wij nemen u graag het werk uit handen bij het aanleggen van een vijver. Hengelo is de stad waar wij het meest werkzaam zijn, maar ook in de wijde omgeving verrichten wij werkzaamheden.

Van Ekeris is dé hovenier uit de regio Hengelo. Voor compleet nieuw ingerichte tuinen of onderhoud voor bestaande tuinen, bent u bij ons op het goede adres. Wij verzorgen voor u beplanting, bestrating alsmede verlichting en andere facetten om uw tuin geheel naar eigen smaak in te richten. 

Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en/of offerte. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of bel: 06-51 34 93 19.

Wij komen graag bij u langs:


 

Komt u uit de nabije omgeving van Enschede, Almelo of Hengelo?
Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.

Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier:

Meer weten van Ekeris BV?

 

vijver laten aanleggen in Hengelo | Hovenier Enschede