Tuinonderhoud

Opzoek naar tuinonderhoud in Enschede


 

Van Ekeris is uw partner voor tuinonderhoud in Enschede en omgeving. Wij zijn al jarenlang specialist en hebben al vele honderden klanten van dienst mogen zijn. Bij ons kunt u terecht voor allerlei vormen van tuinonderhoud

Of het nu gaat om boomverzorging , plantverzorging of de verzorging van uw tuin; wij staan voor u klaar. Wij zijn tevens inzetbaar voor het opnieuw laten inrichten van uw voor- of achtertuin. De experts van hoveniers en bestratingsbedrijf Van Ekeris komen graag met u in contact. Wij zijn zowel per telefoon als per e-mail te bereiken.

 

Uitgebreid onderhoudsplan op maat voor uw tuin


 

Elke tuin is anders. Niet alleen de planten en bomen verschillen, ook de indeling is anders. In de ene tuin is meer licht dan in de andere en ook soort grond speelt mee in goede tuinverzorging. Als u lang wilt kunnen genieten van uw tuin, is vakkennis essentieel.

Wij weten door onze jarenlange kennis welke verzorging past. Wij zijn het er dan ook over eens dat een plan op maat hoort bij professionele tuinverzorging. Wij komen kosteloos bij u langs om de situatie te beoordelen en zullen vanuit onze expertise u adviseren. U kunt er bij ons vanop aan dat dit eerlijk en professioneel wordt uitgevoerd.

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden voor tuinonderhoud Enschede


 

Ook voor korte maar vakspecialistische klussen als het snoeien van planten en bomen, een najaarsbeurt of simpel gazon- en tuinonderhoud in Enschede kunt u bij ons terecht. Van Ekeris zorgt ervoor dat uw tuin er goed verzorgd uitziet! U kunt ons inschakelen voor klussen op maandbasis, jaarbasis of als u ons eenmalig nodig heeft. Wij staan, ongeacht uw wensen, voor u paraat.

Onze tuinmannen zijn gespecialiseerd in bestrating aanleggen , voor of achtertuin inrichten en tuinonderhoud. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of een offerte op maat. Tuinonderhoud in Enschede laat u over aan de experts van Van Ekeris!

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van tuinonderhoud in de omgeving van Enschede door Van Ekeris? Wij staan u graag uitgebreid te woord over onze diensten.

Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier of telefoonnummer 06 513 49 319. Bij Van Ekeris kunt u rekenen op professionele vakmannen met een hart voor uw tuin!

Wij komen graag bij u langs:


 

Komt u uit de nabije omgeving van Enschede, Almelo of Hengelo?
Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.

Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier:

Meer weten van Ekeris BV?

 

Tuinonderhoud | Hoveniers Ekeris