Tuinaanleg

Een tuin laten aanleggen of zelf doen?


Een belangrijk onderdeel van uw tuin vormt de (sier) bestrating. Het laten bestraten van uw tuin of bijvoorbeeld de oprit vraagt vakkennis. De mogelijkheden zijn uitgebreid, zowel in materiaalgebruik als in legpatronen.

Het laten bestraten van uw tuin door Van Ekeris:

  • Uw specialist in de omgeving Enschede, Almelo of Hengelo
  • Bestrating
  • Tuinontwerp & onderhoud
  • Boomverzorging

Voor vakkundige bestrating en complete tuinaanleg bent u bij ons op het goede adres. Wilt u een prijsindicatie ontvangen en/of meer informatie over de bestrating van uw tuin of oprit? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lees hieronder de ervaring van een tevreden klanten waarbij we een tuin hebben aangelegt.

Waar voor je geld
Afspraak binnen een uur gemaakt na eerste contact, uitvoering klus was dezelfde week nog. Alles wordt netjes opgeruimd. er ontstaan geen extra kosten of onvoorziene kosten. Rekeningbedrag is gelijk aan offerte.

Anoniem

Wij komen graag bij u langs:


 

Komt u uit de nabije omgeving van Enschede, Almelo of Hengelo?
Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.

Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier:

Meer weten van Ekeris BV?

 

Uw oprit bestraten: Waar dient u rekening mee te houden?


 

Naast uw tuin laten bestraten kunnen onze hoveniers bij van Ekeris ook een oprit bestraten. Een oprit bestraten lijkt een eenvoudige klusje. U huurt een trilplaat, legt de stenen en klaar. Of toch niet? Want heeft u er over nagedacht hoe u de stenen kaarsrecht legt? En hoe verzorgt u een optimale afvoer van het water? Of hoe voorkomt u groei van onkruid tussen de stenen?

Voor een optimaal resultaat kunt u een oprit bestraten beter uitbesteden aan een vakman. Van Ekeris bestratingsbedrijf kan uw oprit bestraten voor een betaalbare prijs. Wij hebben al vele projecten op onze naam staan, wij vertellen u graag uitgebreid over de mogelijkheden. Op basis van onze kennis kunnen wij u ook goed adviseren. U kunt altijd bij ons terecht voor advies.

 

Kosten tuin laten bestraten


 

Bij het bepalen van de kosten voor de bestrating van uw tuin dient u rekening te houden met het volgende:

  • Afmetingen van uw tuin
  • Type ondergrond
  • Steenkeuze

Via ons contactformulier kunt u de kosten voor tuin bestrating opvragen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Indien u ervoor kiest om uw tuin te laten bestraten door Van Ekeris bestratingsbedrijf, kunt u rekenen op een bestrating wat een volwaardig onderdeel van uw tuin wordt. Dit houdt in dat de vormgeving en materiaal gebruik in harmonie met de tuin, en niet te vergeten, het huis zal zijn. Als deze grondgedachte wordt toegepast zult u zien dat er verbluffende resultaten worden bereikt.

Het straatwerk krijgt van ons ook altijd bijzonder veel aandacht, en wordt dan ook zeer vakkundig aangelegd en heeft een hoog afwerkingsniveau. Uw tuin laten bestraten door echte professionals? Neem vandaag nog contact op via nummer 06 51 34 93 19.