Tuin ontwerp

Nieuwe tuin of de oude verbeteren 

Bent u net verhuis en wilt u de tuin aanpakken of heeft u tuin misschien een make-over nodig of bent u gewoon op zoek naar iets nieuws? Van Ekeris heeft jaren ervaren met het maken van nieuwe ontwerpen. Daarnaast zijn ze misntens zo ervaren in het perfectioneren van al bestaande tuinen door een paar kleine aanpassingen te maken. 

Van Ekeris: kleine tuin ontwerpen


Beschikt u over een kleine tuin en wilt u optimaal gebruik maken van de ruimte? De mogelijkheden voor kleine tuin ontwerpen lijken soms minimaal, toch kunnen wij vaak een creatieve oplossing bieden. In een persoonlijk gesprek wordt u op de hoogte gebracht van de vele mogelijkheden, de nieuwste trends en het materiaalgebruik.

We beschikken over verschillende ontwerpvoorbeelden en foto’s die u mogelijk kunnen helpen de juiste keuze te maken. Met de kleine tuin ontwerpen van van Ekeris wordt de ruimte optimaal benut. Met uw wensen en eisen, gecombineerd met onze ervaring en vakkennis gaan we aan de slag. We maken een ontwerp gebaseerd op uw huidige tuinafmetingen en de situering van uw woning ten opzichte van de zon. Grote of kleine tuin ontwerpen, geen uitdaging is voor ons te groot.

 

Kosten tuinontwerp


De kosten voor een tuinontwerp zijn onder andere afhankelijk van de grootte van uw tuin, de keuze van materiaal en eventuele wensen/eisen. Betreft het een grote tuin, of gaat het juist om een kleine tuin ontwerpen? Om u een goed inzicht te geven voor de kosten tuinontwerp, maken wij graag een vrijblijvende offerte. U kunt rekenen op een professioneel ontwerp tegen een betaalbaar tarief.

Het tuinontwerp geeft u een goed overzicht van hoe de tuin uiteindelijk zal worden. Bij het ontwerp houden we ook rekening met de grootte van de planten en de bomen, het terras en eventueel een vijver. Zowel een grote als een kleine ontwerpen kan tegen een zeer aantrekkelijk tarief bij Van Ekeris!

Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en/of offerte. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of bel: 06-51 34 93 19.

Wij komen graag bij u langs:


 

Komt u uit de nabije omgeving van Enschede, Almelo of Hengelo?
Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.

Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier:

Meer weten van Ekeris BV?