Snoeien van planten en bomen

Makkelijk uw planten en bomen snoeien?


 

Het snoeien van planten en bomen is een moeilijk klusje en het is daarom dat veel mensen dit uitbesteden en door een ander laten doen. Dit is ook de makkelijkste oplossing. Maar wanneer beginnen we met snoeien? Is dat in het voorjaar of juist in het najaar? Hierover verschillen de antwoorden.

Van Ekeris is een hoveniers- en bestratingsbedrijf uit Enschede. Wij verzorgen uw tuin als of het die van ons is. Wij geven alle liefde en tijd aan uw tuin. En wij helpen uw graag met het onderhouden van uw tuin. Wij doen verschillende handelingen in uw tuin:

  • gazononderhoud
  • snoeien van planten en bomen
  • periodiek onderhoud
  • tuinindeling maken
  • onderhoudsabonnement
  • Winteronderhoud

Van Ekeris zorgt ervoor dat u niets heeft te klagen over de tuin. Dit is waar je voor betaald dus dit is wat je krijgt.

Wij komen graag bij u langs:


 

Komt u uit de nabije omgeving van Enschede, Almelo of Hengelo?
Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.

Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier:

Meer weten van Ekeris BV?

 

Voor dat u begind met snoeien


 

Voordat je een boom gaat snoeien moet er werk voorafgegaan worden. Het snoeien van een boom is een tijdrovende klus en je hebt hiervoor vaak speciaal materiaal hebben. Wil je een grote boom kappen dan is en zeker materiaal nodig. Zoals bijvoorbeeld een kettingzaag. Dit soort materiaal is duur om te huren en het professioneel neerhalen van een boom kan ook heel lastig zijn. Wij halen uw bomen neer en zorgen ervoor dat dit op een professionele manier gebeurd. Mocht je het toch zelf willen doen begin dan met de kleinere bomen. Deze zijn namelijk wat makkelijker en kosten minder moeite.

Planten snoeien is zelf te doen maar …


 

Het snoeien van planten en bomen is iets wat je zelf kunt doen maar dit is niet altijd de beste oplossing. Zo weet je vaak zelf niet wat de beste manier is van snoeien en het onderhouden van de hele tijd. Echter is het natuurlijk wel goedkoper om het zelf te doen. In dit geval heb je vaak alleen een goede snoeischaar, dus geen botte nodig. Laat u dit door ons doen dan komen wij met het beste materiaal en regelen we alles voor u. Van het snoeien tot het opruimen hiervan ligt in onze handen. Naast het snoeien kunnen wij natuurlijk veel meer betekenen voor u!

Wilt u meer informatie of wilt u gelijk een offerte aanvragen klikt u dan hieronder voor een offerte. En bel voor meer informatie.