Sierbestrating

Bent u uitgekeken op uw huidige tuinbestrating en is het tijd voor een nieuw ontwerp? De hoveniers van Van Ekeris leggen een stralende tuin voor u aan! Wij verzorgen sierbestrating in Enschede in diverse soorten en stijlen.

Afhankelijk van uw tuin bieden wij koppelstones, betonbestrating, natuursteen, waaltjes en meer. Onze hoveniers zijn ervaren in sierbestrating aanleggen en kunnen tevens uw tuinonderhoud verzorgen. Zo bent u te allen tijden verzekerd van een stralende tuin!

Duurzame sierbestrating in Enschede 

Sierbestrating wordt toegepast voor mooi en stijlvol straatwerk in tuinen. De mogelijkheden van sierbestrating zijn eindeloos. Afhankelijk van uw wensen en ideeën realiseren wij altijd bestrating naar wens.

Sierbestrating draagt niet alleen bij aan een prachtige uitstraling, maar maakt uw tuin ook goed toegankelijk. Bovendien zorgt deze vorm van bestrating voor een stevige ondergrond.

Het is mogelijk de sierbestrating aan te laten sluiten op de stijl van uw tuin. In een klassieke tuin kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van waaltjes. Deze gebakken stenen hebben een schitterende authentieke uitstraling.

Beschikt u over een moderne tuin? Dan raden wij sierbestrating en natuursteen aan. Deze sierbestrating zorgt voor een strak en vlak resultaat met weinig voegen, waardoor het onderhoud minimaal is.

Bestrating in Enschede laten aanleggen


 

Als u van afwisseling houdt kunt u de bestrating laten leggen in combinatie met grind of split. Met het verwerken van grind en split tussen de bestrating krijgt uw tuin een compleet andere uitstraling.

Houd er wel rekening mee dat u grindplaten laat plaatsen om te voorkomen dat op het moment dat u voor grind op uw paden of oprit kiest.

Naast diverse soorten bestrating in Enschede bent u bij Van Ekeris ook aan het juiste adres voor hovenierswerkzaamheden en tuinonderhoud. Wij nemen uw werkzaamheden uit handen en zorgen dat u gedurende alle jaargetijden kunt genieten van een prachtige tuin.

 

Onderhoud van nieuwe of bestaande tuinen en bestrating in Enschede laat u over aan Van Ekeris!

Meer over sierbestrating in Enschede


 

Sierbestrating in Enschede laat u over aan de regionale vakmensen van Van Ekeris. Voor meer informatie over bestrating aanleggen kunt u contact opnemen via (06) 513 493 19.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van tuinonderhoud en sierbestrating in Enschede!

Wij komen graag bij u langs:


 

Komt u uit de nabije omgeving van Enschede, Almelo of Hengelo?
Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.

Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier:

Meer weten van Ekeris BV?

 

Sierbestrating | Hovenier Ekeris