Kosten tuin bestraten

Welke kosten komen er kijken bij de bestrating van uw tuin?


Een tuin bestraten vraagt vakkennis. De mogelijkheden zijn uitgebreid, zowel het materiaal als inlegpatronen. Hierdoor verschillen de kosten voor tuin bestraten enorm. Bij Hoveniersbedrijf van Ekeris staat een team vakmannen voor u klaar om op betaalbare wijze uw tuin te bestraten. Wilt u vakkundig uw tuin laten bestraten?

Wat bepaald de kosten tuinbestrating ?


  • Formaat van uw tuin
  • Soort ondergrond
  • Type stenen

Wanneer u kiest voor bijzondere vormen en terrassen dan kunnen de kosten oplopen. Op het moment dat er sprake is van hoogteverschillen in de tuin kan het zijn dat de kosten wat hoger uitvallen.

Uiteraard kunt u de kosten ook verminderen, door geen gebruik te maken van speciale toevoegingen in de tuin. De kosten voor een tuin bestraten liggen deels in uw handen. Het is net wat uw wensen zijn en hoe de tuin bestraat moet worden.

Betaalbaar uw tuin bestraten


  • Bij Van Ekeris kunt u rekenen op een bestrating wat is uitgevoerd door vakmannen en een volwaardig onderdeel van uw tuin wordt. We maken een goede indeling en een prachtig ontwerp, voordat we aan de slag gaan met het bestraten van uw tuin. We zorgen ervoor dat dit in harmonie met de tuin en het huis zal zijn. Uiteindelijk zal dit resulteren in een prachtig resultaat!

    We besteden veel aandacht aan het bestraten en gaan op een vakkundige manier te werk. Een hoog afwerkingsniveau en een tevreden klant is bij ons het einddoel.

Via ons contactformulier kunt u de kosten tuin bestrating opvragen. Zo weet u exact wat u kunt verwachten. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de kosten tuin bestraten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Wij komen graag bij u langs:


 

Komt u uit de nabije omgeving van Enschede, Almelo of Hengelo?
Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.

Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier:

Meer weten van Ekeris BV?