Hovenier in Hengelo

Uw hovenier in Hengelo is Van Ekeris B.V.


Wilt u komende zomer genieten in uw droomtuin, zonder zelf dagen of zelfs weken hard te werken? U bent niet de enige! Een hovenier neemt deze taak uit handen en verzorgt de meest prachtige tuinen van A tot Z.

Van Ekeris is uw hovenier in Hengelo en omgeving. Onze specialisten hebben jaren ervaring op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg. Bovendien kunt u zowel groot als klein tuinonderhoud aan onze experts overlaten.

Wij zorgen ervoor dat u komende zomer kunt genieten in de tuin van uw dromen! 

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? 

Wij van van Ekeris begrijp dat een tuin veel waarde heeft voor onze klanten en dat een goed aangelegde en onderhouden tuin bijdraagt aan het leef genot van uw huis. Lees daarom de ervaringen van mensen die wij hebben geholpen als hoveniers in de regio van Hengelo

Waar voor je geld
Afspraak binnen een uur gemaakt na eerste contact, uitvoering klus was dezelfde week nog. Alles wordt netjes opgeruimd. er ontstaan geen extra kosten of onvoorziene kosten. Rekeningbedrag is gelijk aan offerte.

Review van Anoniem

Wij komen graag bij u langs:


Woont u in de omgeving van Hengelo? Dan komen we geheel kostenloos bij u langs voor een eerste afspraak en advies op maat.

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en dan plannen we samen een afspraak in:

Meer weten van Ekeris BV?

 

Wat wij voor u doen als hoveniersbedrijf in Hengelo


 

Als ervaren hoveniersbedrijf in Hengelo staat Van Ekeris voor u klaar en ondersteunt u bij het realiseren van een nieuwe tuin. Het creëren van een nieuwe tuin delen wij op in drie belangrijke fases.

  1. Tuin ontwerp bespreken. Allereerst gaan wij met u in gesprek om de wensen in kaart te brengen. Aan de hand van uw wensen en ons advies gaat Van Ekeris aan de slag met het ontwerpen van een nieuwe tuin. Dit idee wordt aan u gepresenteerd en bijgeschaafd, zodat deze aansluit op uw wensen.
  2. Tuin aanleggen. Zodra het tuinontwerp akkoord is, starten wij met het aanleggen van de nieuwe tuin. Hierbij kunt u denken aan het leggen van bestrating, creëren van perkjes en planten van bomen en struiken. Deze fase neem het meeste tijd in beslag, maar leidt uiteindelijk tot een adembenemend resultaat.
  3. Onderhoud. Na oplevering van de tuin is het van belang om deze goed te onderhouden. Degelijk onderhoud draagt bij aan een verzorgde uitstraling van uw tuin. Van Ekeris komt graag bij u langs om de tuin bij te houden en bomen en planten te snoeien. Wij zorgen dat uw tuin er altijd fris en groen bijstaat, zodat u enkel hoeft te genieten.

Een samenwerking met één van de meest ervaren hoveniers van Hengelo en om streken brengt diverse voordelen met zich mee.

  • Wij hebben vele tuinen onder handen genomen en kan uw wensen en ideeën bundelen tot een tijdloos tuinontwerp. Onze jaren ervaring wordt ingezet om u te voorzien van een praktische tuin met geschikte beplanting.
  • Daarnaast delen wij zoveel mogelijk kennis om een duurzame tuin samen te stellen en u op de hoogte te brengen van de mogelijkheden om uw tuin gemakkelijk te onderhouden.
  • Een ander belangrijk voordeel is de korte periode waarin wij een nieuwe tuin kunnen aanleggen. Wij schakelen snel om u tegemoet te komen en te laten genieten van een stralende tuin.

Tuinonderhoud Hengelo


Naast het gezamenlijk uitwerken van een tuinontwerp en het aanleggen van tuinen kunt u ook bij Van Ekeris terecht voor tuinonderhoud in Hengelo en omgeving.

Wij stellen een onderhoudsplan op en houden ons bezig met werkzaamheden als:

  • Gras zaaien en maaien;
  • Snoeien van bomen en planten;
  • Het verwijderen van onkruid.

Ook schenken wij aandacht aan het opnieuw indelen van uw tuin als dit gewenst is. Een herindeling kan betekenen dat Van Ekeris nieuwe bestrating aanlegt of juist nieuwe perkjes creëert.

In het onderhoudsplan zetten wij uw wensen op een rij, waarna wij in elk jaargetijde aan de slag kunnen met uw tuinonderhoud in Hengelo.

Zo beschikt u te allen tijden over een frisse en groene tuin! Van Ekeris is uw hovenier in Hengelo en omstreken. Bel ons gerust op voor alle mogelijkheden via:  06 513 493 19.

Wij gaan graag aan de slag in uw tuin.