Hovenier Haaksbergen

Uw hovenier in Haaksbergen is Van Ekeris B.V.


Van Ekeris is uw hovenier uit Haaksbergen. Onze specialisten hebben jaren ervaring op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg. Bovendien kunt u zowel groot als klein tuinonderhoud aan onze experts overlaten.

Wilt u komende zomer genieten in uw droomtuin, zonder zelf dagen of zelfs weken hard te werken? U bent niet de enige! Een hovenier neemt deze taak uit handen en verzorgt de meest prachtige tuinen van A tot Z.

Wij zorgen ervoor dat u komende zomer kunt genieten in de tuin van uw dromen!

Werkzaamheden in de regio Haaksbergen


Van Ekeris is uw hovenier in Haaksbergen en omgeving. Onze specialisten hebben jaren ervaring op het gebied Tuin onderhoud en het aanleggen. De taken die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

 • Tuin onderhoud
 • Tuin aanleggen
 • Tuin ontwerpen
 • Boom verzorging
 • Vijver aanleggen
 • Vijver onderhoud

Wilt u komende zomer genieten in uw droomtuin, zonder zelf dagen of zelfs weken hard te werken? U bent niet de enige! Een hovenier neemt deze taak uit handen en verzorgt de meest prachtige tuinen van A tot Z.

Wij zorgen ervoor dat u komende zomer kunt genieten in de tuin van uw dromen!

Wij komen graag bij u langs:


Uw hovenier uit Haaksbergen komt graag bij u langs

Komt u uit de nabije omgeving van Enschede, Almelo of Hengelo?
Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.

Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier:

Meer weten van Ekeris BV?

 

Wat wij voor u doen als hoveniersbedrijf in Haaksbergen


Als ervaren hoveniersbedrijf in Haaksbergen staat Van Ekeris voor u klaar en ondersteunt u bij het realiseren van een nieuwe tuin. Het creëren van een nieuwe tuin delen wij op in drie belangrijke fases.

 1. Tuin ontwerp bespreken. Allereerst gaan wij met u in gesprek om de wensen in kaart te brengen. Aan de hand van uw wensen en ons advies gaat Van Ekeris aan de slag met het ontwerpen van een nieuwe tuin. Dit idee wordt aan u gepresenteerd en bijgeschaafd, zodat deze aansluit op uw wensen.
 2. Tuin aanleggen. Zodra het tuinontwerp akkoord is, starten wij met het aanleggen van de nieuwe tuin. Hierbij kunt u denken aan het leggen van bestrating, creëren van perkjes en planten van bomen en struiken. Deze fase neem het meeste tijd in beslag, maar leidt uiteindelijk tot een adembenemend resultaat.
 3. Onderhoud. Na oplevering van de tuin is het van belang om deze goed te onderhouden. Degelijk onderhoud draagt bij aan een verzorgde uitstraling van uw tuin. Van Ekeris komt graag bij u langs om de tuin bij te houden en bomen en planten te snoeien. Wij zorgen dat uw tuin er altijd fris en groen bijstaat, zodat u enkel hoeft te genieten.

Een samenwerking met één van de meest ervaren hoveniers van Haaksbergen en om streken brengt diverse voordelen met zich mee.

 • Wij hebben vele tuinen onder handen genomen en kan uw wensen en ideeën bundelen tot een tijdloos tuinontwerp. Onze jaren ervaring wordt ingezet om u te voorzien van een praktische tuin met geschikte beplanting.
 • Daarnaast delen wij zoveel mogelijk kennis om een duurzame tuin samen te stellen en u op de hoogte te brengen van de mogelijkheden om uw tuin gemakkelijk te onderhouden.
 • Een ander belangrijk voordeel is de korte periode waarin wij een nieuwe tuin kunnen aanleggen. Wij schakelen snel om u tegemoet te komen en te laten genieten van een stralende tuin.

Tuinonderhoud Haaksbergen


Naast het gezamenlijk uitwerken van een tuinontwerp en het aanleggen van tuinen kunt u ook bij Van Ekeris terecht voor tuinonderhoud in Haaksbergen en omgeving.

Wij stellen een onderhoudsplan op en houden ons bezig met werkzaamheden als:

 • Gras zaaien en maaien;
 • Snoeien van bomen en planten;
 • Het verwijderen van onkruid.

Ook schenken wij aandacht aan het opnieuw indelen van uw tuin als dit gewenst is. Een herindeling kan betekenen dat Van Ekeris nieuwe bestrating aanlegt of juist nieuwe perkjes creëert.

In het onderhoudsplan zetten wij uw wensen op een rij, waarna wij in elk jaargetijde aan de slag kunnen met uw tuinonderhoud in Haaksbergen.

Zo beschikt u te allen tijden over een frisse en groene tuin! Van Ekeris is uw hovenier in Haaksbergen en omstreken. Bel ons gerust op voor alle mogelijkheden via:  06 513 493 19.

Wij gaan graag aan de slag in uw tuin.