Boomverzorging

Bomen laten kappen door Van Ekeris B.V.


Een boom laten kappen vereist een professionele werkwijze. Soms is het nodig om een boom te laten kappen in uw tuin omdat de wortels bijvoorbeeld de bestrating beschadigen.

Wilt u een boom verwijderen om uw tuin op te knappen? Van Ekeris helpt u graag om bomen op een vakkundige manier te kappen en op te ruimen. Wij verzorgen een professionele en veilige verwijdering van uw boom volgens Nederlandse wet en regelgeving.

Boom laten kappen door Hoveniersbedrijf Van Ekeris? Neem contact op voor meer informatie of stel uw vraag online.

Boomverzorging | Hovenier Ekeris

Het goed verzorgen van een boom is essentieel om er lang plezier van te hebben. Bomen hebben daarnaast helaas niet het eeuwige leven en zijn soms zelfs hinderlijk of gevaarlijk.

Een boom laten kappen is in zo’n situatie het beste uit te besteden aan een vakman. In sommige situaties is er een kapvergunning nodig. Van Ekeris adviseert u graag bij het aanvragen van een kapvergunning.

Wij komen graag bij u langs:


 

Komt u uit de nabije omgeving van Enschede, Almelo of Hengelo?
Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.

Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier:

Meer weten van Ekeris BV?

 

Bomen verwijderen uit uw tuin


 

Om grote bomen te verwijderen uit uw tuin is specialistische vakkennis essentieel. Een grote boom laten kappen door een gespecialiseerd bedrijf betekent dat u en uw omgeving verzekerd zijn van een veilige werkwijze.

De specialisten van Van Ekeris beschikken over de nodige kennis en materialen om zelfs de grootste bomen te vellen. Ook wanneer deze op lastig bereikbare plaatsen zitten. Op uw verzoek zagen we het hout klein, ruimen we het hout op en voeren dit netjes af. Het is ook mogelijk om het hout te laten versnipperen.

Wilt u graag weten wat u kunt verwachten van de werkzaamheden bij het laten kappen van uw boom? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Boom verwijderen uit tuin | Hovenier Ekeris

VTA boomveiligheidscontrole


 

De VTA boomveiligheidscontrole is bedoeld om onveilige situaties tijdig te ontdekken. Zo kunt u gevaarlijke situaties mogelijk voorkomen. Van Ekeris kan de boomveiligheidscontrole voor u uitvoeren. Zo weet u zeker dat u voldoet aan de wettelijke zorgplicht.

Mocht er onverhoopt schade of calamiteiten door een van u bomen worden veroorzaakt, kunt u aan de hand van de vastgestelde controle aantonen dat de betreffende bomen regelmatig zijn onderhouden.

Tijdens de controle wordt de boom gekeurd op gebreken en/of aantastingen. De keuring wordt uitgevoerd door een gecertificeerd boomveiligheidscontroleur. Er wordt onder andere gecontroleerd op zwammen, aantastingen, tak aanhechting, vertakkingspatroon, holten/spechtgaten, bladkleur en bladzetting.

Een boom laten kappen kunt u geheel toevertrouwen aan Van Ekeris. Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging en de veilige verwijdering van bomen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via: 06-51 34 93 19 of vul het contactformulier in.