Boomverzorging Enschede

Bomen laten onderhouden door Van Ekeris


Lang en optimaal kunnen genieten van uw bomen? Schakel dan Van Ekeris in. Met jaren van kennis en kunde op het gebied van boomverzorging in Enschede en omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres. Professionele boomverzorging voor een lange levensduur van uw bomen. Voorkom schade aan uw boom en laat het werk door een vakspecialist verzorgen. Maak gelijk een afspraak of lees onderaan de pagina verder waarom goed onderhoud van uw bomen belangrijk is. 

Een boom laten kappen vereist een professionele werkwijze. Soms is het nodig om een boom te laten kappen in uw tuin omdat de wortels bijvoorbeeld de bestrating beschadigen. 

Boomverzorging Enschede

Wilt u een boom verwijderen om uw tuin op te knappen en woont u in de buurt van Enschede? Van Ekeris helpt u graag om bomen op een vakkundige manier te kappen en op te ruimen. Wij verzorgen een professionele en veilige verwijdering van uw boom volgens Nederlandse wet en regelgeving.

Boom laten kappen of onderhouden door Hoveniersbedrijf Van Ekeris? Neem contact op voor meer informatie of stel uw vraag online.

Wij komen graag bij u langs:


 

Opzoek naar boomverzorging in de nabije omgeving van Enschede, Almelo of Hengelo? Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak en dan bespreken we graag de mogelijkheden voor de boomverzorging in Enschede.

Maak uw afspraak, vraag meer informatie of vraag direct uw offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen:

 

Belang van goede boomverzorging in Enschede


Goed onderhoud is cruciaal voor het mooi en goed houden van uw bomen. Het verkeerd snoeien van bomen kan desastreuze gevolgen hebben. Laat uw boomonderhoud daarom altijd over aan echte specialisten. Van Ekeris is expert in boomverzorging in Enschede en omgeving. Van jeugdsnoei tot kroon correctie en levensverlengende snoei; welk maatwerk uw boom ook nodig heeft, wij helpen u graag!

Wij onderzoeken uw boom op ziekten en gebreken. Dit doen wij door middel van een VTA (Visual Tree Assessment). Op basis daarvan bieden wij persoonlijke verzorging op maat. Niet iedere boom kent namelijk dezelfde verzorging. Ook wordt er gekeken naar de bodemsoort. Niet alle bovengrondse problemen komen door bovengrondse factoren. Soms brengen ondergrondse factoren schade aan het wortelgestel. 

 

Bomen laten kappen


Kappen is in bepaalde gevallen onvermijdelijk. Het onderhouden van bomen, het is vakkundig werk. Eén verkeerde knip en u wordt geconfronteerd met de harde feiten van de levende natuur. Van Ekeris helpt u bij het veilig verwijderen van bomen. Wij beschikken over de juiste materialen en hebben jarenlange kennis. Lastig te bereiken locaties, grote of kleine bomen; het is voor ons geen uitdaging meer!

Wij handelen altijd op basis van een VTA veiligheidscheck. Een gecertificeerde boomveiligheidscontroleur bewaakt de veiligheid van uzelf alsmede uw omgeving. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw tuin er weer spik en span uitziet na het kappen. Voor bomen kappen in Enschede, komt u naar Van Ekeris. 

 

Verzorgde tuin
tuin aanleggen
bloementuin