Bestrating

Tuin laten bestraten: zelf doen of uitbesteden?


De (sier)bestrating speelt een cruciale rol in de esthetiek en functionaliteit van uw tuin. Of het nu uw tuin of oprit betreft, bestrating vereist de hand van een vakman. U wordt gepresenteerd met een breed scala aan materiaalopties en legpatronen.

Kies voor Van Ekeris voor uw tuinbestrating:

  • Dé specialisten in de regio Enschede, Almelo en Hengelo.

  • Professionele bestrating diensten.

  • Tuinontwerp & onderhoud diensten.

  • Boomverzorging.

Bent u op zoek naar vakkundige bestrating of complete tuinbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een prijsopgave of meer informatie over de bestrating van uw tuin of oprit, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Tuin onderhoud | Hovenier Eekeris

Wij komen graag bij u langs:


 

Komt u uit de nabije omgeving van Enschede, Almelo of Hengelo?
Dan komen wij kosteloos bij u langs voor een eerste afspraak.

Maak uw afspraak direct met onderstaande formulier:

Meer weten van Ekeris BV?

 

Uw oprit bestraten: Waar dient u rekening mee te houden?


 

Naast uw tuin laten bestraten kunnen onze hoveniers bij van Ekeris ook een oprit bestraten. Een oprit bestraten lijkt een eenvoudige klusje. U huurt een trilplaat, legt de stenen en klaar. Of toch niet? Want heeft u er over nagedacht hoe u de stenen kaarsrecht legt? En hoe verzorgt u een optimale afvoer van het water? Of hoe voorkomt u groei van onkruid tussen de stenen?

Voor een optimaal resultaat kunt u een oprit bestraten beter uitbesteden aan een vakman. Van Ekeris bestratingsbedrijf kan uw oprit bestraten voor een betaalbare prijs. Wij hebben al vele projecten op onze naam staan, wij vertellen u graag uitgebreid over de mogelijkheden. Op basis van onze kennis kunnen wij u ook goed adviseren. U kunt altijd bij ons terecht voor advies.

 

Kosten tuin laten bestraten


 

Bij het bepalen van de kosten voor de bestrating van uw tuin dient u rekening te houden met het volgende:

  • Afmetingen van uw tuin
  • Type ondergrond
  • Steenkeuze

Via ons contactformulier kunt u de kosten voor tuin bestrating opvragen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Indien u ervoor kiest om uw tuin te laten bestraten door Van Ekeris bestratingsbedrijf, kunt u rekenen op een bestrating wat een volwaardig onderdeel van uw tuin wordt. Dit houdt in dat de vormgeving en materiaal gebruik in harmonie met de tuin, en niet te vergeten, het huis zal zijn. Als deze grondgedachte wordt toegepast zult u zien dat er verbluffende resultaten worden bereikt.

Het straatwerk krijgt van ons ook altijd bijzonder veel aandacht, en wordt dan ook zeer vakkundig aangelegd en heeft een hoog afwerkingsniveau. Uw tuin laten bestraten door echte professionals? Neem vandaag nog contact op via nummer 06 51 34 93 19.